Dil seçenekleri ile ilgili çalışma devam etmektedir.
Site Üye Girişi
Görme Engelliler İçin
Görme Engelliler İçin Seslendirmeli Metinleri

E-DAVETİYE

Dünyanın her köşesine
e-davetiye göndererek ülke tanıtımına katkıda bulunabilirsiniz.

HEDEF 30 Milyon E-Davetiye!
Tanıtım için ben de varım deyin.. Bir davetiye de siz gönderin.

GÖNÜLLÜLER ARASINA KATILIN

 

 

 

1480 Gönüllü Bizimle!
Tüm ülke sevdalılarını destek için bekliyoruz

Sitemizi Paylaşın, tavsiye edin    |   
KÜLTÜR SANAT
Paylaş
Kültür Sanat | | Ruhsar Öcal
Toplam 876 defa görüntülendi
Ruhsar Öcal

 

İstanbul Devlet Opera ve Balesikadrosunda solist olan Ruhsar Öcal, Sadri Alışık Kültür Merkezi, BKMgibi özel tiyatro topluluklarında da görev yaptı. 1995 yılından itibaren kamera karşısına geçerek, sinema ve dizi filmlerde de çeşitli rollerde oynadı. 1996 yılında Gurbetçiler dizisindeki "Helga yenge" rolüyle çıkış yapan sanatçı, Hisseli Harikalar Kumpanyası'nın ikinci sürümünde rol aldı. Haldun Dormen'in yönetmenliğinde, İstanbul Devlet Opera ve Balesi bünyesinde, sanatçı Kubat'ın da katılımıyla, Folklorama (bazı kaynaklara göre Folklorika) adlı bir projeyi hayata geçirdi.

 

Filmografi

  • Osmanlı Cumhuriyeti - 2008 Saliha Sultan
  • Affedilmeyen - 2007 Kerime
  • Vazgeç Gönlüm - 2007 Belgin
  • Müjgan Bey - 2004 Hicran
  • Azize - 2004 Verda
  • Hayalet - 2004 Manolya
  • Bir Tatlı Huzur - 2002
  • Direklerarası - 1999
  • Gurbetçiler- 1996 Helga
  • Sahte Dünyalar - 1995
  • Azmi - 1995
Ruhsar Öcal etiketleri
Sayfa

Sponsor Bağlantı

Destekleyen Kuruluşlar
...
...
Sitemizi Paylaşın, tavsiye edin |